Metro en ANP
Metro en ANP Sport 15 apr 2015 / 21:00 uur

Porto verslaat Bayern

FC Porto heeft woensdag Bayern München verslagen in hun eerste duel voor een plek in de halve finales van de Champions League. De Portugezen wonnen met 3-1 van de Duitsers.

Lees ook: Barcelona overklast ‘PSG’ in Parijs

Ricardo Quaresma schoot FC Porto vanaf de strafschopstip al na drie minuten op voorsprong. Hij maakte in de tiende minuut ook de 2-0. Bayern leek de schade te beperken met een doelpunt van Thiago Alcántara, maar na rust bracht spits Jackson Martínez de eindstand op 3-1. Bij Porto speelde verdediger Bruno Martins Indi de hele wedstrijd mee.

Bayern miste de vedettes Arjen Robben, Franck Ribéry en Bastian Schweinsteiger. Robben bleef in München achter om te werken aan het herstel van een buikspierblessure. De Duitse kampioen staat een helse klus te wachten tijdens de return dinsdag in eigen huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Porto verslaat Bayern
Sluiten