Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 2 apr 2015 / 11:04 uur

Hond verscheurt dure kaartjes voor Chelsea-ManUnited

De familie Edwards uit Wales is Chelsea-fan en wilde op 18 april met het complete gezin (vrouw en twee kids) naar de topper tegen Manchester United op Stamford Bridge. Vader Charlie bestelde daarom vier kaarten bij de Londense club en was daar 275 euro voor kwijt.

De kaartjes werden per post opgestuurd naar het adres in Wrexham en daar ging het mis. Want kennelijk is niet iedereen in huis bij de Edwards fan van Chelsea. De kleine terriër Elsa trok de envelop uit de brievenbus en verscheurde de dure toegangskaarten.

Charlie hoopt nu dat Chelsea het verhaal, dat zijn hond de kaartjes heeft verscheurd, gelooft. Als bewijs heeft hij in ieder geval de foto’s nog.

Reageer op artikel:
Hond verscheurt dure kaartjes voor Chelsea-ManUnited
Sluiten