Johan van Boven
Johan van Boven Sport 17 apr 2015

Geen ‘lul van de week’ maar ‘lol’ bij voetbalclub

In België was er begin deze week opschudding nadat bekend werd dat een jeugdtrainer een ‘lul van de week’ aanwees. Bij het jeugdteam (-13 jaar) van KV Oostende moest het slechtst presterende spelertje een hesje aantrekken met daarop een getekend geslachtsdeel en het woord ‘lul’.

Lees ook: ‘Lul van de week-trainer’ in tranen na ontslag

Inmiddels leidt het bij onze zuiderburen ook tot ludieke acties. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat bij Arsenaal Goetsenhoven de voetballertjes allemaal een hesje hebben gekregen met daarop het woord ‘lol’. “We wilden op een ludieke manier reageren op de berichtgeving over de trainer van KV Oostende”, aldus jeugdtrainers Ronny Tourwe en Joeri Minnart.

"Wij willen een toffe voetbalclub zijn. Hier kiezen we geen lul van de week, maar maken we gewoon lol."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Geen ‘lul van de week’ maar ‘lol’ bij voetbalclub
Sluiten