Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 2 apr 2015 / 11:54 uur

Bokser verliest smartphone in ring: Hallo met wie?

Een opmerkelijk incident afgelopen vrijdag bij het gevecht tussen de boksers Ramon Luis Nicolas en Marvin ‘Papi Gallo’ Jones. Bij het uitdelen van de eerste voorzichtige stootjes bleek dat Jones, (‘Papi Hallo?’) zijn smartphone nog in zijn zak had.

Lees ook: Goedkoopste kaart Mayweather-Pacquiao: 1500 dollar

De bokser bood daarna met het schaamrood op de kaken zijn excuses aan. Ook tijdens het verdere verloop van het gevecht had Jones ‘weinig bereik’. De ‘smartphonebokser’ had weinig te vertellen tegen Nicolas. Jones viel een paar keer weg en haalde dan ook niet het belletje voor de laatste ronde. Al ruim voor die tijd ging hij definitief knock-out.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Bokser verliest smartphone in ring: Hallo met wie?
Sluiten