Metro en ANP
Metro en ANP Sport 15 apr 2015 / 21:00 uur

Barcelona overklast ‘PSG’ in Parijs

FC Barcelona heeft woensdag een voorschot genomen op een plek in de halve finales van de Champions League. De ploeg van trainer Luis Enrique won op bezoek in Parijs het eerste duel met Paris Saint-Germain met 3-1.

Neymar opende na zeventien minuten de score in het Parc des Princes, waarna Luis Suárez na rust met twee doelpunten voor een grote marge zorgde. Gregory van der Wiel deed in de slotfase via het been van Barcelona-verdediger Jérémy Mathieu iets terug namens de thuisclub.

Lees ook: LIVE Champions League: PSG – FC Barcelona

Van der Wiel speelde de hele wedstrijd bij ‘PSG’. Hij staat volgende week dinsdag met zijn ploeg in Camp Nou voor een loodzware opdracht. De Franse kampioen kan dan wel weer beschikken over topschutter Zlatan Ibrahimovic, die woensdag ontbrak vanwege een schorsing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Barcelona overklast ‘PSG’ in Parijs
Sluiten