Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 1 apr 2015 / 13:35 uur

1 april: Puma en Arsenal maken bal voor linksbenigen

Puma en Arsenal hebben ’s wereld eerste voetbal speciaal voor linksbenige spelers gecreëerd. Onder andere Mesut Özil en Santi Cazorla figureren in een video waarin de nieuwe bal wordt gepresenteerd. De normale voetballen zouden namelijk op maat gemaakt zijn voor rechtsbenige spelers. Met deze bal zouden de linksbenigen niet langer worden benadeeld. Spelers als Lionel Messi en Arjen Robben konden tot nu toe natuurlijk niet echt doordringen tot de internationale top, maar het tij lijkt eindelijk te gaan keren!

Alle gekheid op een stokje, het is natuurlijk een 1 april-grap. Aan het eind van de video onderstreept Cazorla dat met een knipoog.

Reageer op artikel:
1 april: Puma en Arsenal maken bal voor linksbenigen
Sluiten