Metro en ANP
Metro en ANP Sport 26 mrt 2015 / 19:50 uur

‘Zivkovic opnieuw weggestuurd bij jeugdselectie’

Ajacied Richairo Zivkovic heeft zich bij de Nederlandse voetbalselectie voor spelers onder negentien jaar opnieuw niet aan de regels gehouden. Volgens De Telegraaf kwam de achttienjarige aanvaller donderdag te laat voor de wedstrijdbespreking. Bondscoach Aron Winter hield hem daarom buiten de selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijd donderdagavond tegen Servië in Harkema.

Winter zette Zivkovic in november vorig jaar al eens uit zijn selectie wegens ‘onprofessioneel gedrag’. De oud-speler van FC Groningen kreeg daarop een boete van Ajax. Zivkovic heeft in zijn eerste seizoen bij de Amsterdamse club nog geen grote indruk kunnen maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Zivkovic opnieuw weggestuurd bij jeugdselectie’
Sluiten