Johan van Boven
Johan van Boven Sport 17 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

VIDEO: Staande ovatie voor koprollende pitch invader

De halve finale van de FA Cup tussen Reading en Bradford City werd maandagavond kort stilgelegd, omdat een supporter over het veld rende. De camera’s van de BBC brachten de pitch invader slechts van grote afstand in beeld, maar uiteraard duiken er op YouTube steeds meer beelden op van de beste man met bierbuik.

Lees ook: Wedstrijd damesvoetbal gestaakt wegens streakers

In de tweede helft betrad hij de grasmat om zich vervolgens koprollend te verplaatsen. Bij elke nieuwe ‘kikkersprong’ klonk het applaus vanaf de tribunes steeds harder. Uiteindelijk werd de halfnaakte streaker door een handvol stewards van het veld verwijderd.

Reading won de halve finale met 3-0.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
VIDEO: Staande ovatie voor koprollende pitch invader
Sluiten