Johan van Boven
Johan van Boven Sport 12 mrt 2015 / 10:11 uur

VIDEO: Selfie na goal? Nee, ouderwetse groepsfoto!

Wat doe je als je in het shirt van je nieuwe werkgever je eerste doelpunt maakt in de Copa Libertadores (Zuid-Amerikaanse Champions League)? Vandaag de dag zou je denken: een selfie maken. Daar dacht Dani Osvaldo woensdagavond anders over.

Lees ook: Fan neemt tattoo van Totti die selfie maakt

De door Southampton verhuurde aanvaller van Boca Juniors rende na zijn goal tegen Zamora (Venezuela) naar de zijlijn waar de verzorger van de Argentijnse club met zijn telefoon klaarstond. Niet om de smartphone aan de Italiaan te geven voor een zelfportret, maar om een ouderwetse groepsfoto te maken. Cheese!

Lees ook: Hockeyvariant levert mooi voetbaldoelpunt op

Boca won de wedstrijd overigens met 5-0.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
VIDEO: Selfie na goal? Nee, ouderwetse groepsfoto!
Sluiten