Johan van Boven
Johan van Boven Sport 18 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

VIDEO: Jeugdspeler produceert slechtste Panenka ooit

Als het lukt ziet het er geweldig, maar als een Panenka de mist ingaat, komt het extra schlemielig over. Romario Baldé weet er inmiddels alles van. De jeugdspeler van Benfica ging dinsdagavond gruwelijk in de fout tijdens de achtste finale van de Youth League tegen Shakhtar Donetsk.

Benfica stond met 1-0 voor en Baldé kon vanaf elf meter het ticket naar de kwartfinale zo goed als veiligstellen. Maar hij raakte de bal dermate zacht, dat ‘ie tergend langzaam naar de doellijn rolde. De strafschopnemer rende nog wel achter de bal aan, maar dat maakte het er alleen maar knulliger op.

Vervolgens maakte Shakhtar Donetsk nog gelijk om vervolgens ook nog eens de strafschoppenserie te winnen. Namens Benfica mocht Baldé geen nieuwe poging wagen, omdat hij al was gewisseld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
VIDEO: Jeugdspeler produceert slechtste Panenka ooit
Sluiten