Johan van Boven
Johan van Boven Sport 11 mrt 2015 / 15:35 uur

VIDEO: Hockeyvariant levert mooie voetbaltreffer op

In het hockey doen ze bijna niet anders, maar in de voetbalwereld zijn vernuftig ingestudeerde vrije trappen nog altijd schaars. Af en toe duikt er ergens een pareltje op, zoals dinsdagavond tijdens een wedstrijd in de strijd om de Copa Libertadores.

Het duel (in de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League) tussen het Argentijnse Racing Club en Sporting Cristal uit Peru werd opgesierd door een schitterende variant. De vrije trapnemer van Racing speelde een medespeler naast de muur aan, die op zijn beurt de weglopende Brian Fernández bediende.

Hij haalde verwoestend uit en tekende daarmee de 1-1 aan. Helaas voor hem en zijn ploeggenoten ging de ploeg uit Peru uiteindelijk nog met de volle winst (1-2) vandoor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
VIDEO: Hockeyvariant levert mooie voetbaltreffer op
Sluiten