Mario Wisse
Mario Wisse Sport 9 mrt 2015 / 09:45 uur

Spits FC Köln betrekt geit bij feestje na doelpunt

FC Köln-spits Anthony Ujah vierde zijn doelpunt zondagmiddag in het Bundesliga-duel tegen Eintrach Frankfurt op een bijzondere manier. De Nigeriaan rende na zijn goal naar de zijlijn om daar Hennes de geit, de levende clubmascotte van Köln, aan zijn hoorns te trekken.

Arm beest

Ujah trok uit enthousiasme dusdanig hard aan het arme beest dat hij zich na de wedstrijd genoodzaakt voelde om zijn excuses te twitteren. Niet veel later verwijderde hij de tweet weer. Het was niet de eerste keer dat Ujah een doelpunt met de geit vierde. Hennes maakt het naar verluidt goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Spits FC Köln betrekt geit bij feestje na doelpunt
Sluiten