Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 30 mrt 2015 / 13:32 uur

Shirtverkoop Di Maria wel succes in Engeland

Manchester United betaalde in de zomer 75 miljoen aan Real Madrid voor Angel di Maria. De Argentijn heeft de hooggespannen verwachtingen ondanks een goed begin echter niet kunnen waarmaken. In 26 duels voor United kwam Di Maria tot vier doelpunten en negen assists. In de topper tegen Liverpool vorige week zette Louis van Gaal de aanvaller nog op de reservebank.

Wat betreft de shirtverkoop is Di Maria wel een succes in de Premier League. Bijna tien procent van alle verkochte shirts in Engeland hadden zijn naam op de rug, wat neer komt op een kleine één miljoen tricots. Andere zomeraankopen Alexis Sanchez en Diego Costa volgen op gepaste afstand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shirtverkoop Di Maria wel succes in Engeland
Sluiten