Johan van Boven
Johan van Boven Sport 27 mrt 2015 / 14:56 uur

Guus Hiddink verwacht gevecht met Turken

Guus Hiddink verwacht dat zijn Nederlands elftal zaterdagavond tegen Turkije de mouwen moet opstropen. "Het wordt een gevecht", zei zei bondscoach vrijdagmiddag in het spelershotel in Noordwijk.

Al betekent dat volgens hem niet dat de fans in de Amsterdam ArenA geen moei voetbal hoeven te verwachten. "Ik doel meer op de intensiteit van de wedstrijd. In zo’n duel kunnen waarden als dominant en mooi spel ook boven komen drijven."

Lees ook: Jochie met syndroom van down geniet bij Oranje

Oranje moet winnen om koploper Tsjechië en nummer 2 IJsland niet volledig uit het oog te verliezen. De Tsjechen hebben nu al een voorsprong van zes punten op Nederland, IJsland heeft er in de eerste vier wedstrijden drie meer vergaard.

Reageer op artikel:
Guus Hiddink verwacht gevecht met Turken
Sluiten