Johan van Boven
Johan van Boven Sport 11 mrt 2015 / 12:19 uur

Falcao moet nieuwe vernedering slikken

Het moet de ultieme vernedering voor hem zijn. Radamel Falcao verdient 417.000 euro per week, maar moest dinsdagavond meedoen met het tweede elftal van Manchester United. De spits zat maandag tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Arsenal negentig minuten op de bank en werd vervolgens door Louis van Gaal teruggezet naar het beloftenteam. Ook daar maakte de Colombiaan niet een al te beste indruk:

Dieptepunt

Het was de eerste keer dat Falcao moest aansluiten bij het tweede elftal, een nieuw dieptepunt in zijn periode bij Manchester. In het eerste speelde hij twintig wedstrijden en kwam hij slechts vier keer tot scoren.

Namens Manchester United -21 vond hij het net niet. Tegen Tottenham Hotspur werd het 1-1, doelpuntenmaker namens United was verdediger Rafael.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Falcao moet nieuwe vernedering slikken
Sluiten