Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 19 mrt 2015 / 11:03 uur

Dost krijgt mogelijk concurrentie van Lukaku

Slecht nieuws voor de Nederlandse spits Bas Dost: De Engelse media pakken uit met een verhaal over Romelu Lukaku. De Belgische aanvaller van Everton maakt mogelijk komende zomer de overstap naar VfL Wolfsburg, de club van Dost.

Lees ook: Dost moet voorbeeld aan Robben nemen

en: Dost in voorselectie Oranje

‘Priority signing’

Volgens The Mirror hebben de Duitsers Lukaku zelfs bestempeld als een ‘priority signing’. Wolfsburg zou 33 miljoen pond overhebben voor Lukaku die dit seizoen voor 28 miljoen de overstap maakte van Chelsea.

Wolfsburg betaalde dit seizoen al miljoenen voor de Belg Kevin De Bruyne en de Duitser Andre Schurrle. Beide spelers speelden ook voor Chelsea.

Ambities

Luakaku kwam eerder al op huurbasis uit voor Everton en heeft voor The Toffees 33 goals in 73 wedstrijden gemaakt. Zijn contract in Liverpool loopt nog door tot 2019, het is dan ook onwaarschijnlijk dat Everton genoegen neemt met 33 miljoen.

Wel heeft Lukaku nooit zijn ambities onder stoelen of banken gestoken. Bij zijn komst naar Everton verklaarde hij ‘ooit weer voor een club zo groot als Chelsea te willen spelen’. De vraag is of hij Wolfsburg tot dezelfde categorie rekent als zijn voormalige club.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dost krijgt mogelijk concurrentie van Lukaku
Sluiten