Johan van Boven
Johan van Boven Sport 2 mrt 2015 / 14:20 uur

Bas Dost solliciteert weer nadrukkelijk naar Oranje

Het moet wil heel gek lopen wil Guus Hiddink aanvaller Bas Dost niet selecteren voor de eerstvolgende interlands van het Nederlands elftal tegen Turkije en Spanje. De spits van VfL Wolfsburg sloeg zondag wéér toe.

Dit keer maakte Dost er twee (in de 48e en 51e minuut) tegen Werder Bremen, dat met 3-5 over de knie werd gelegd. Het waren alweer zijn twaalfde en dertiende doelpunt van dit seizoen. Dost had daar slechts twaalf wedstrijden voor nodig.

Aan het eind van de maand speelt Oranje de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije, gevolgd door het oefenduel met Spanje. Gezien de vorm van Dost en de blessure van Robin van Persie kan het bijna niet anders dat Hiddink de aanvaller van Wolfsburg een kans geeft in zijn selectie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bas Dost solliciteert weer nadrukkelijk naar Oranje
Sluiten