Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 17 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Arsenal komt net te kort tegen Monaco

Arsenal is voor het vijfde opeenvolgende seizoen uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League. De Engelse ploeg won dinsdagavond weliswaar de return in en tegen Monaco met 0-2. Door de nederlaag drie weken geleden in Londen (1-3) was dat echter onvoldoende om door te gaan.

De treffers van Arsenal kwamen in het vorstendom op naam van Olivier Giroud en Aaron Ramsey. In de eververende slotfase drong de ploeg van trainer Arsène Wenger, ex-coach van Monaco, nog sterk aan. De noodzakelijke derde treffer wilde echter niet vallen voor de bezoekers.

Lees ook: U2 op de tribune bij Monaco – Arsenal

AS Monaco, met doelman Maarten Stekelenburg op de bank, plaatste zich voor de eerste keer in elf jaar voor de kwartfinales van de Champions League.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Arsenal komt net te kort tegen Monaco
Sluiten