Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 4 mrt 2015 / 11:21 uur

50 Cent zet 1,5 miljoen in op Mayweather

Floyd Mayweather jr. staat bekend als een stevige gokker, maar dit keer is hijzelf het onderwerp van een grote inzet. Rapper 50 Cent is namelijk van plan om 1,5 miljoen euro in te zetten op winst voor Mayweather in het nu al legendarische gevecht met Manny Pacquiao. Als Mayweather de bokser uit de Filipijnen daadwerkelijk verslaat zal 50 Cent bijna 2 miljoen euro winst maken.

Lees ook: Mayweather-Pacquiao 100 dollar pay-per-view

Ruzie

50 Cent lag nog niet zo lang geleden behoorlijk overhoop met Mayweather, maar na een ontmoeting bij een concert van Chris Brown, zijn de twee sterren weer vrienden. Een jaar geleden was dat anders, toen maakte 50 Cent de bokser nog belachelijk met zijn uitspraak: "Ik doneer 750.000 dollar aan een goed doel, als Floyd Mayweather er in slaagt om één pagina in een Harry Potter boek te lezen."

Mayweather reageerde door een foto van twee cheques te tweeten, waarop te zien was hoeveel hij verdiend had.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
50 Cent zet 1,5 miljoen in op Mayweather
Sluiten