Johan van Boven
Johan van Boven Sport 12 feb 2015 / 08:35 uur

Tiger Woods vindt zichzelf te slecht en neemt pauze

Tiger Woods heeft tegenover Amerikaanse media laten weten dat hij het niveau van zijn eigen spel momenteel ‘onacceptabel’ vindt en dat hij golftoernooien voorlopig links laat liggen. Woods is op dit moment nummer 62 op de wereldranglijst, zijn laagste positie sinds 1996.

Na een aantal blessures begon hij nog vol goede moed aan het nieuwe jaar, maar stelde de afgelopen weken teleur op de toernooien Phoenix Open en Torrey Pines.

Woods is nog steeds herstellende van een rugoperatie die hij vorig jaar onderging. "Op dit moment moet ik hard aan mijn spel werken en tijd doorbrengen met de mensen die belangrijk voor me zijn." Hij keert pas terug op de golfbaan zodra hij het gevoel heeft dat zijn spel weer terug is op het juiste niveau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiger Woods vindt zichzelf te slecht en neemt pauze
Sluiten