Johan van Boven
Johan van Boven Sport 12 feb 2015 / 12:04 uur

‘Ronaldinho vervolgt loopbaan in Angola’

Volgens de voorzitter van voetbalclub Kabuscorp zet Ronaldinho zijn loopbaan voort in Angola. Bento Kangamba zegt dat het ‘een zekerheidje’ is dat hij de Braziliaanse balkunstenaar naar Afrika haalt.

De 34-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij het Mexicaanse Queretaro, maar dat is volgens Kangamba geen probleem. ‘We zijn in onderhandeling. Ik wil hem hebben, omdat ik kwaliteit aan mijn selectie wil toevoegen. Met hem kunnen we de Afrikaanse Champions League winnen en het vervolgens op het WK voor clubteams opnemen tegen de beste teams ter wereld.’

Rivaldo

Ronaldinho naar Angola; het klinkt als een grap. Maar de recente geschiedenis leert dat de voorzitter van Kabuscorp serieus genomen moet worden. Zo strikte hij in 2012 Rivaldo, die in 21 wedstrijden 18 doelpunten maakte voor de club.

Zijn landgenooot Ronaldinho maakt in juni dezelfde stap. Tenminste, als we Kangamba moeten geloven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ronaldinho vervolgt loopbaan in Angola’
Sluiten