Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 24 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Ook City wil Depay graag hebben

De kans dat Memphis Depay zijn loopbaan komende zomer voortzet in Manchester wordt steeds groter. Naast Manchester United is nu namelijk ook Manchester City zeer geïnteresseerd in de aanvaller van PSV. Dat meldt het Engelse tabloid The Sun dinsdag.

De net 21 jaar geworden Depay zou al een een paar keer bekeken zijn door de huidige landskampioen van Engeland. Voor PSV is deze ontwikkeling alleen maar gunstig. Hoe meer interesse uit Engeland, hoe hoger de prijs die zij komende zomer gaan vangen voor de huidige topscorer van de eredivisie. Want dat Depay aan het einde van dit seizoen vertrekt staat wel vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ook City wil Depay graag hebben
Sluiten