Esther van den Helder
Esther van den Helder Sport 6 feb 2015 / 08:27 uur

Man houdt ongelukkige tattoo over na amputatie

De 26-jarige Andy Grant liep zes jaar geleden als soldaat van de Britse marine in Afghanistan op een bermbom. Het resultaat? Hij verloor een deel van zijn been en daarmee ook een deel van zijn geliefde tattoo. In plaats van ‘You’ll never walk alone’ staat daar nu ‘You’ll never walk’.Lees ook: Eerste kampioens-tattoo PSV duikt op
Lees ook: Voetballers en hun tatoeages: vaderhoofden en spelfouten

Grant liet zijn tattoo zetten, omdat hij een groot fan is van voetbalclub Liverpool. Dat er nu slechts een gedeelte van de tattoo is overgebleven, daar kan hij zelf wel om lachen. “Ik gebruik deze tattoo maar als voorbeeld in mijn motivatiespeeches,” vertelt Grant tegen The Mirror. Want lopen doet de ex-marinier zeker wel. Hij heeft al verschillende gouden medailles gewonnen en heeft zelfs het record op de 10 kilometer voor eenbenigen binnen handbereik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man houdt ongelukkige tattoo over na amputatie
Sluiten