Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 10 feb 2015 / 16:33 uur

Koeman blijft Southampton trouw

Ronald Koeman is er zeker door gevleid, maar geruchten dat hij van Southampton over zou stappen naar FC Barcelona bevatten geen enkele kern van waarheid. Dat liet de Nederlandse coach dinsdag desgevraagd weten op een persconferentie, daags voor het duel met West Ham United.

„Er is geen enkele reden daar bang voor te zijn”, aldus de bejubelde coach van ’The Saints’. Media in Spanje speculeren al een tijd over de komst van Koeman naar Barça. Dat die geruchten er zijn, is volgens Koeman niet gek.

„Ik heb er een geweldige tijd gehad en heb daar het grootste deel van mijn carrière gespeeld. Dan is het normaal dat die club een speciale plek bij me heeft en ik bij de club”, toonde hij zijn liefde voor de Catalaanse topclub. „Maar dat is geen reden Southampton te verlaten."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koeman blijft Southampton trouw
Sluiten