Metro en ANP
Metro en ANP Sport 16 feb 2015 / 13:30 uur

Herstelde Totti traint mee bij AS Roma

De kans is groot dat Feyenoord donderdag in de Europese confrontatie met AS Roma te maken krijgt met AS Roma-icoon Francesco Totti. De 38-jarige aanvaller, die al zijn hele leven in het geel-rood van de Romeinse club speelt, sloot maandag op het trainingsveld aan bij zijn ploeggenoten.

Lees ook: Rome, we komen!

Vanwege ziekte moest Totti zondag de competitiewedstrijd tegen Parma overslaan. Zonder de spits kwam de nummer twee van de Serie A niet verder dan een teleurstellende 0-0 tegen de hekkensluiter.

Lees meer: Feyenoordfans kunnen in Rome afrekenen met verleden

Trainer Rudi Garcia kan tijdens de duels met Feyenoord in de zestiende finales van de Europa League in elk geval niet beschikken over Kevin Strootman, die opnieuw een zware knieblessure heeft. Het meespelen van de Bosnische middenvelder Miralem Pjanic, normaal gesproken basisspeler, is hoogst twijfelachtig. Datzelfde geldt voor Maicon en Victor Ibarbo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Herstelde Totti traint mee bij AS Roma
Sluiten