Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 24 feb 2015 / 12:26 uur

Arts: Knie Strootman komt nooit meer helemaal goed

Een voormalige dokter van AS Roma heeft gezegd dat hij vreest dat Kevin Strootman nooit meer volledig zal herstellen van zijn knieblessure. De arts, Mario Brozzi, zou deze uitspraken tegenover het Italiaanse Gold TV hebben gedaan meldt The Daily Mail.

Strootman raakte vorig jaar maart zwaar geblesseerd aan zijn knie en miste daardoor het WK in Brazilië. Dit seizoen kwam de 25-jarige Nederlander pas zeven keer uit voor Roma en in januari sloeg het noodlot opnieuw toe. Weer een knieblessure en weer is Strootman er lang uit.

Hoge niveau

Volgens het kamp rond de middenvelder heeft deze nieuwe blessure niets met de vorige te maken, maar Brozzi vreest dat de knieoperatie de vorige keer mislukt is. De voormalige clubarts van Roma is bang dat Strootman nooit meer op zijn hoge niveau zal komen. "Ik weet niet precies wat er met zijn knie gebeurd is", zei Brozzi. "Maar ik krijg de indruk dat de ingreep niet perfect is gegaan."

Ook in Engeland wordt nieuws rond Strootman nauwlettend in de gaten gehouden, omdat de Nederlander één van de spelers is die Manchester United-coach Louis van Gaal komende zomer voor veel geld naar Old Trafford wil halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arts: Knie Strootman komt nooit meer helemaal goed
Sluiten