Redactie Metro
Redactie Metro Sport 17 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

4 mogelijke opvolgers Fred Rutten bij Feyenoord

Feyenoord wil nog deze maand duidelijkheid hebben van Fred Rutten. Na de twee duels met AS Roma zal er een gesprek komen met de trainer. Daarin zal hij duidelijkheid moeten geven over zijn toekomstplannen. Als Fred Rutten zijn contract niet verlengt bij Feyenoord, wie moet dan zijn opvolger worden? Metro zet een aantal kandidaten voor je op een rijtje.

Jean-Paul van Gastel

De huidige assistent van Fred Rutten wordt bij Feyenoord al jaren gezien als toekomstig hoofdcoach van de club. Hoe lang moet ‘JP’ nog geduld hebben?

Bert van Marwijk

In 2002 won hij de UEFA Cup met de Rotterdammers en in 2008 de KNVB-beker. Zou de 62-jarige oefenmeester in zijn voor een derde termijn in de Kuip?

Ron Jans

Hij heeft weliswaar net zijn contract verlengd bij PEC Zwolle en hij zei gekscherend dat hij alleen vertrekt als FC Barcelona zich meldt. Maar wat doet hij als Feyenoord een gooi doet naar zijn handtekening?

Henk Fräser

De voormalige speler van Feyenoord coachte ADO Den Haag vorig seizoen naar het linkerrijtje in de Eredivisie. Fräser doet het dit jaar iets minder goed, maar de oud-verdediger wordt door de Feyenoord-aanhang nog altijd gezien als een clubicoon.

Wordt het een van deze vier of heb jij iemand anders op het oog als opvolger van Fred Rutten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
4 mogelijke opvolgers Fred Rutten bij Feyenoord
Sluiten