Jeroen Welling
Jeroen Welling Sport 13 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Zoontje Ronaldo schudt hand Messi

Het is vaak haat en nijd tussen mensen die vinden dat ofwel Cristiano Ronaldo ofwel Lionel Messi de beste voetballer van de wereld is, maar dat het tussen beide voetballers zelf wél botert bewijst onderstaand filmpje.

Na de uitreiking van de Gouden Bal, de prijs voor de beste voetballer van de wereld, treft Cristiano Ronaldo, die de bal mee naar huis mocht nemen, Lionel Messi. Ronaldo’s zoontje, Cristiano Ronaldo Jr., is er ook en hij is duidelijk wat onder de indruk van de Argentijnse superster.

Lees ook: Gouden Bal opnieuw voor Ronaldo

Maar Ronaldo spoort zijn verlegen zoontje aan om Messi een hand te gaan geven. "Hij heeft een video over jou op internet gezien en praatte over je", legt de Portugees uit.

https://www.youtube.com/watch?v=VwsUyIcBgjc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoontje Ronaldo schudt hand Messi
Sluiten