Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 7 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Zlatan tegen Ancelotti: Ik ben Jezus

In een interview met voetbalmagazine FourFourTwo komt PSG-middenvelder Marco Verratti met een mooie anekdote over Zlatan Ibrahimovic op de proppen. De Franse club stond op het punt om zijn eerste kampioenschap in 19 jaar te winnen en moest het opnemen tegen Olympique Lyon.

Zenuwachtig

,,Ancelotto was een beetje zenuwachtig voor dat duel", aldus Verratti. ,,Ibra, die dat seizoen al vele onwaarschijnlijke doelpunten had gemaakt, liep naar hem toe en vroeg aan Ancelotti: ‘Geloof je in Jezus?’ Ancelotti antwoordde bevestigend, waarop Ibra zei: ‘Goed, dan geloof je in mij. Maak je geen zorgen."

Leider

Verratti denkt niet dat Ibrahimovic, die vaak wordt gelinkt aan een transfer, Parijs ooit zal verlaten. ,,Ik denk het niet. Zlatan is voor ons een echte leider. Hij is een van de belangrijkste personen om dit team bij elkaar te houden. Ik ken hem. Hij is niet zo maar van plan om Parijs te verlaten. Hij heeft het hier naar zijn zin."

Serie A

Voor Verratti zelf is PSG niet zijn eindstation. Zijn contract in de Franse hoofdstad loopt nog tot 2019 en daarna ziet hij wel. ,,Een ding staat vast: ik keer ooit terug naar de Serie A. Toen ik hier kwam kon ik ook naar Juventus, maar ik betwijfel of ik in Turijn net zoveel ruimte zou hebben gekregen als hier. PSG is op dit moment de juiste club voor mij."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zlatan tegen Ancelotti: Ik ben Jezus
Sluiten