Johan van Boven
Johan van Boven Sport 21 jan 2015 / 15:04 uur

Wéér muizenplaag in stadion Manchester United

Louis van Gaal heeft naast felle kritiek op zijn speelwijze nog een probleem op Old Trafford. In het stadion is voor de zoveelste keer een muizenplaag uitgebroken. Dat staat in een hygiënerapport dat de Engelse krant Daily Mail in handen heeft.

Het is niet de eerste keer dat de knaagdiertjes een onderkomen zoeken in de thuishaven van United. Sinds 2006 komen ze er geregeld over de vloer. Voorheen hielden ze het bij de tribunes, maar nu zijn de muizen ook in de kantoren gesignaleerd.

De club zet extra ongediertebestrijders in om eind te maken aan de nieuwe plaag. Het Theatre of Dreams is door de Daily Mail inmiddels omgedoopt tot Theatre of Screams.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wéér muizenplaag in stadion Manchester United
Sluiten