Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 8 jan 2015 / 14:50 uur

Vlaar weer lang uitgeschakeld

Ron Vlaar staat opnieuw lang aan de kant. De verdediger van Aston Villa heeft vier tot zes weken nodig om te herstellen van de knieblessure die hij op nieuwjaarsdag opliep in de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace, maakte zijn Engelse club donderdag bekend.

Blessureleed

Vlaar moest toen al na een kwartier van het veld. De Nederlandse verdediger wordt dit seizoen achtervolgd door blessureleed. Vlaar stond al twee keer wekenlang aan de kant vanwege kuitblessures. Mede daardoor speelde de aanvoerder van Aston Villa pas twaalf wedstrijden in de Premier League.

Oranje

Namens Oranje kwam Vlaar alleen in actie in de oefeninterland in november tegen Mexico. In die wedstrijd liep hij opnieuw een kuitblessure op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vlaar weer lang uitgeschakeld
Sluiten