Metro en ANP
Metro en ANP Sport 16 jan 2015 / 18:05 uur

Van Gaal moet het mogelijk zonder Van Persie doen

Manchester United moet het zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Queens Park Rangers mogelijk stellen zonder Robin van Persie. De Nederlandse spits heeft nog steeds last van de enkelblessure die hij vorige week opliep tijdens het verloren thuisduel met Southampton (0-1).

"Het gaat om een lichte blessure”, zei trainer Louis van Gaal vrijdag. Hij sluit daarom niet uit dat Van Persie toch in actie kan komen op bezoek bij QPR. Als de Rotterdammer toch niet kan spelen, lonkt een nieuwe kans voor Radamel Falcao. De Colombiaan was vorige week tot veler verrassing buiten de selectie gehouden door Van Gaal. "Ik heb het hem uitgelegd, hij moet op het veld laten zien wat hij waard is. Dat geldt voor iedereen, of je nou 95 miljoen pond hebt gekost of 5000 pond. Hij moet zichzelf bewijzen, dat hebben we afgesproken."

Lees ook: Van Persie overvleugelt Robben qua salaris

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Gaal moet het mogelijk zonder Van Persie doen
Sluiten