Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

‘United waagt opnieuw poging voor Sneijder’

Volgens de Daily Mirror heeft Louis van Gaal grote plannen. Manchester United zou zich namelijk in de strijd willen mengen om de handtekening van Wesley Sneijder. Juventus heeft inmiddels al een bod gedaan op de Nederlander, maar Galatasaray noemde de twee miljoen die de Italianen over zouden hebben voor de middenvelder ‘lachwekkend’. Ook Southampton zou volgens de krant aan Sneijder denken.

Pogba

Naast Sneijder, zou United Paul Pogba graag terug willen halen aan het eind van dit seizoen. De middenvelder vertrok eerder bij The Mancunians wegens te weinig perspectief en ging vervolgens naar Juventus. Pogba zou rond de 90 miljoen euro kosten. De Italianen denken aan Marco Verratti van PSG als opvolger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘United waagt opnieuw poging voor Sneijder’
Sluiten