Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 15 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Sana bedankt Ajax-fans met filmpje van hoogtepunten

Tobias Sana is blij dat hij terugkeert naar Zweden. De aanvaller begon tweeënhalf jaar geleden veelbelovend bij Ajax, maar was in Amsterdam al maandenlang op een zijspoor belandt. Hij gaat spelen voor Malmö FF. Sana heeft via Twitter een filmpje gedeeld met zijn hoogtepunten in Amsterdamse dienst om zo de Ajax-fans te bedanken.

Bergafwaarts

In zijn eerste half jaar in Amsterdam was de vleugelspits een vaste waarde en maakte hij zelfs zijn debuut als Zweeds international. Sindsdien ging het echter bergafwaarts. Zijn laatste optreden in de Amsterdamse hoofdmacht dateert van anderhalf jaar geleden, thuis tegen PEC Zwolle.

Wachten

,,Ik wilde al een jaar weg bij Ajax, maar niks voelde goed. Ik wilde wachten op een team waar de trainer en de club vertrouwen in me zouden hebben", aldus Sana bij zijn presentatie in Malmö. ,,Ik richt me op het positieve, ik kijk weer vooruit."

Dankbaar

Sana is dankbaar voor zijn tijd bij Ajax, blijkt uit zijn boodschap: ‘This video is dedicated to all my fans and everyone from ajax, I want to thank you for the wonderful time I have been there and you will always be in my heart… // Tobias Sana’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sana bedankt Ajax-fans met filmpje van hoogtepunten
Sluiten