Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 22 jan 2015

Odegaard is miljonair, wat deed jij op je 16e?

Toen Real Madrid donderdagmiddag bekend maakte dat de deal met Martin Odegaard rond was, barstte het op Twitter van de geruchten. Zo zou de net 16-jarige Noor volgens veel Engelse sites 80.000 pond (105.000 euro) per week gaan verdienen bij de Koninklijke.

Overdreven

Schromelijk overdreven, want Odegaard pakt nog niet de helft daarvan, maar het blijft een gigantisch inkomen voor een pikkie dat twee weken geleden zijn zestiende verjaardag vierde. Hilarisch zijn de tweets met als onderwerp ‘Me at 16’, waarin onhandige tieners allesbehalve goed voor de dag komen. Wat deed jij toen je net zestien was?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Odegaard is miljonair, wat deed jij op je 16e?
Sluiten