Johan van Boven
Johan van Boven Sport 13 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

NBA-ster Kevin Garnett deelt kopstoot uit

Sterspeler Kevin Garnett van Brooklyn Nets heeft zich maandag misdragen in het basketbalduel uit de NBA met Houston Rockets. Hij deelde een kopstoot uit aan tegenstander Dwight Howard.

Scheidsrechters en medespelers hielden het tweetal uit elkaar en voorkwamen dat het knokpartijtje verder uit de hand liep. Garnett liep met zijn handen omhoog om aan te geven dat hij weer gekalmeerd was, maar kort daarna probeerde hij Howard opnieuw aan te vliegen. Vervolgens werd de heetgebakerde basketballer uit de zaal verwijderd.

De Nets verloren de wedstrijd met 113-99. Voor de Rockets was het de vierde overwinning op rij, maar de Nets leden hun zesde achtereenvolgende nederlaag. James Harden was topschutter voor de bezoekers uit Houston met 30 punten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
NBA-ster Kevin Garnett deelt kopstoot uit
Sluiten