Alex Ringeling
Alex Ringeling Sport 7 jan 2015

Muhammad Ali uit het ziekenhuis

De legendarische bokser Muhammad Ali is weer thuis. Hij mocht eerder vandaag het ziekenhuis verlaten. Dat heeft zijn woordvoerder Bob Gunnell woensdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse bokser werd 20 december opgenomen wegens een ernstige infectie van de urinewegen. Dat bleek pas na uitgebreid onderzoek. Er werd in eerste instantie gedacht aan een milde longontsteking, maar het bleek ernstiger te zijn.

Verjaardag

"Hij heeft de overweldigende steunbetuigingen en alle goede wensen zeer op prijs gesteld", aldus Gunnell. De woordvoerder wist ook te melden dat de voormalig wereldkampioen in het zwaargewicht, die de ziekte van Parkinson heeft, zich verheugt op de viering van zijn 73e verjaardag eind volgende week in gezelschap van familie en vrienden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Muhammad Ali uit het ziekenhuis
Sluiten