Jeroen Welling
Jeroen Welling Sport 2 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Maaskant nieuwe trainer NAC Breda

Rober Maaskant is per direct de nieuwe trainer van NAC Breda. Maaskant, op dit moment nog veldtrainer bij de Amerikaanse club Columbus Crew, laat zijn huidige werkgever vrijdag weten dat hij terugkomt naar Nederland. Hij mag daar transfervrij vertrekken.

Maaskant wordt de derde trainer van het seizoen bij de Bredanaars. In oktober werd Nebosja Gudelj ontslagen wegens tegenvallende resultaten en opgevolgd door Eric Hellemons. Destijds had NAC ook al contact met Maaskant, maar toen zag de 45-jarige oefenmeester af van samenwerking. De club was nooit echt concreet en Maaskant vond de directie niet slagvaardig genoeg, aldus FOX Sports. Maar ook Hellemons kon het tij niet keren en mocht dus zijn biezen pakken. Nu is het aan Maaskant om NAC te behouden voor degradatie.

Lees ook: Hellemons blijft dit seizoen trainer NAC

Maaskant was tussen 2008 en 2010 al eerder de eindverantwoordelijke bij NAC Breda. Ook zijn vader, Bob Maaskant, is trainer van NAC geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Maaskant nieuwe trainer NAC Breda
Sluiten