Johan van Boven
Johan van Boven Sport 14 jan 2015 / 12:52 uur

IJshockeyer gaat viral nadat hij zichzelf neermaait

IJshockeyer Mitchell Skiba was liever vanwege een andere reden het lijdend voorwerp geworden van een viral filmpje. De verdediger van de Tier III Alpena Flyers uit de Midwest League (wie kent ze niet) maaide zichzelf afgelopen weekend neer met zijn eigen stick.

Iin de wedstrijd tegen MC Monarchs werd hij naar de strafbank gestuurd. Uit frustratie sloeg hij met zijn stick tegen het plexiglas, maar Skiba hield zijn ‘wapen’ dermate schuin dat de toegang tot de strafbank werd versperd. Het gevolg was dat hij met zijn hoofd snoeihard tegen zijn stick knalde en onderuit ging.

Het leedvermaak was niet van de lucht, maar de ineens beroemde ijshockeyer reageerde op Twitter positief door een flink aantal ‘complimenten’ te retweeten.

Reageer op artikel:
IJshockeyer gaat viral nadat hij zichzelf neermaait
Sluiten