Redactie Metro
Redactie Metro Sport 3 jan 2015

Huilende Van Gerwen duwt fotograaf na nederlaag

Michael van Gerwen was zijn emoties na de verloren halve finale tegen Gary Anderson even niet de baas. De Nederlander liep door de nederlaag de finale van het WK darts mis. In de catacomben duwde hij een fotograaf van de Telegraaf weg, toen deze foto’s wilde maken van Van Gerwen.

Uiteindelijk moest de beveiliging eraan te pas komen. Van Gerwen was in tranen en liep weg om even af te koelen voor hij voor de camera’s verscheen. "Als je zo lezers wilt trekken, heel zielig," zei Van Gerwen voor de camera van RTL7. "Wat een grote sukkel."

‘Zeer’

De darter gaf toe dat hij de nederlaag aan zichzelf te wijten had. "Bijvoorbeeld door drie pijlen voor dubbel-18 te missen op een moment dat ik met 4-3 kan voor komen. Dan mag je niet aan de finale denken. Hij speelde goed, maar ik heb het vooral aan mezelf te wijten dat ik niet win. Ik weet dat ik de betere speler ben. Ik heb het af laten weten en dat doet zeer."

Lees ook: Van Gerwen verliest halve finale WK darts van Anderson: 3-6

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Huilende Van Gerwen duwt fotograaf na nederlaag
Sluiten