Jeroen Welling
Jeroen Welling Sport 15 jan 2015 / 21:10 uur

Fernando Torres scoort 2 keer tegen Real Madrid

Fernando Torres, de verloren zoon van Atlético Madrid, lijkt zijn scoringsdrift teruggevonden te hebben op het oude nest. In de beladen Madrileense derby tegen Real Madrid maakte hij donderdagavond twee doelpunten. Beide doelpunten maakte hij binnen een minuut van de aftrap.

Het duel eindigde in 2-2. Met de 2-0 thuiszege van vorige week heeft Atlético daarmee de kwartfinales van de Copa del Rey bereikt. Voor Real Madrid scoorden Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo. Normaal gesproken is FC Barcelona, dat een 5-0-voorsprong tegen Elche verdedigt, de volgende tegenstander.

De 0-1:

De 1-2:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fernando Torres scoort 2 keer tegen Real Madrid
Sluiten