Alex Ringeling
Alex Ringeling Sport 10 jan 2015

Fans Ronaldo bestoken huis Platini met 61 voetballen

UEFA-voorzitter Michel Platini heeft zich de woede op de hald gehaald van fans van Cristiano Ronaldo. Platini zou hem de prestigieuze Ballon D’or niet gunnen, omdat hij vindt dat de prijs zou moeten worden uitgereikt aan een winnaar van de wereldcup in het competitiejaar. Hiermee zou hij impliciet zijn steun geven aan de keeper van Bayern München,Manuel Neuer, die ook in de race is voor de prijs.

Woest

Ronaldo is veruit favoriet, omdat hij niet minder dan 61 keer scoorde voor zijn ploeg Real Madrid. Een aantal fans is dan ook woest op Platini, en dat hebben ze hem laten weten.

Alarm

De groep toog met 61 voetballen, één voor elke goal, naar het huis van Platini en begon hiermee midden in de nacht het huis van de UEFA-baas te bestoken. Dit zorgde voor de nodige consternatie toen het alarm van de woning af ging en Platini naar buiten kwam. Hierop nam de groep fans snel de benen.

Uiteraard hebben de mannen het hele voorval op film vastgelegd.

https://www.youtube.com/watch?v=TaVLWg9RCd0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fans Ronaldo bestoken huis Platini met 61 voetballen
Sluiten