Johan van Boven
Johan van Boven Sport 15 jan 2015 / 18:26 uur

Ex-Feyenoorder Cissé met malaria in ziekenhuis

Wat eerst een onschuldig griepje leek te zijn, bleek bij de Sekou Cissé als snel een vorm van malaria. De aanvaller van Racing Genk werd woensdag in het ziekenhuis opgenomen, waar hij direct werd behandeld aan het virus.

De ex-speler van Feyenoord reageerde goed op de medicijnen, zo meldt zijn club op de eigen website. Cissé bleek de parasiet Malaria Falciparum te hebben opgelopen. Deze is niet overdraagbaar door menselijk contact en bevat geen risico’s voor zijn persoonlijke omgeving. De spelers en staf van KRC Genk blijven dus ook gevrijwaard.

Ondanks dat de koorts inmiddels is verdwenen, wordt Cissé tot maandag verder behandeld en mist dus de wedstrijd van komende zondag tegen Lokeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex-Feyenoorder Cissé met malaria in ziekenhuis
Sluiten