Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 14 jan 2015

Emmen vergeet spelers uit te nodigen voor receptie

De nieuwjaarsreceptie van FC Emmen wordt vanavond niet bezocht door de spelers en technische staf van de Drentse club, bericht rtvdrenthe. De clubleiding was de selectie en staf aanvankelijk vergeten uit te nodigen om met de sponsors te toasten op het nieuwe jaar.

Spelers balen

Afgelopen vrijdag werd teammanager Harm Hensens alsnog per mail verzocht om de spelers uit te nodigen, maar aan dit verzoek geven de spelers geen gehoor. De spelersgroep baalt van de gang van zaken en is daarnaast solidair met het overige personeel van de club, dat ook geen uitnodiging heeft ontvangen. Bovendien, zo laat een speler weten, hadden veel spelers inmiddels al andere afspraken gemaakt waardoor de aanwezigheid van de spelersgroep vrijwillig is gelaten door de clubleiding.

Management ontkent

FC Emmen-directeur Wim Beekman ontkent dat er iets aan de hand is: "Het team bereidt zich voor op de wedstrijd tegen De Graafschap aanstaande zaterdag." Volgens de directeur blijven de spelers daarom weg. Van boosheid is volgens Beekman geen sprake. Ook bestuursvoorzitter Ronald Lubbers zegt niets van boosheid of ruzie te weten.

Meer sportnieuws? Like dan even onze Facebook-pagina. Dat vinden wij leuk

https://www.facebook.com/metrohollandsport/posts/860041987379826

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Emmen vergeet spelers uit te nodigen voor receptie
Sluiten