Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 14 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Bakkal traint mee met Jong PSV

Otman Bakkal heeft momenteel geen club en traint daarom mee met Jong PSV. De 29-jarige Bakkal speelde tussen 2003 en 2012 ook al voor de Eindhovenaren. Het is nog niet bekend of hij in aanmerking komt voor een contract.

Uitgeleend

Bakkal groeide in zijn eerste periode bij PSV overigens niet uit tot een onbetwiste basisspeler. Zo werd hij uitgeleend aan FC Eindhoven en FC Twente. Hij vertrok in 2012 naar Feyenoord waarmee hij een sterk seizoen draaide en de tweede plek behaalde, boven PSV.

Avontuur

Na een seizoen hield hij het alweer voor gezien in Rotterdam voor een avontuur bij Dinamo Moskou. In financieel opzicht een succes, maar sportief gezien niet. Bakkal mocht het opnieuw proberen bij Feyenoord, maar bleek een te grote achterstand te hebben. Hij haalde dan ook niet het niveau van zijn eerste periode in De Kuip.

Kans

Nu krijgt hij op De Herdgang de kans om mee te trainen bij Jong PSV. Onder leiding van trainer Darije Kalezić hoopt hij daar weer helemaal fit te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bakkal traint mee met Jong PSV
Sluiten