Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 14 jan 2015

Ajax neemt tijdens de Klassieker afscheid van Blind

Ajax neemt over anderhalve week tijdens De Klassieker afscheid van Daley Blind. De 24-jarige middenvelder volgde afgelopen zomer vlak voor de transferdeadline voormalig Oranje-bondscoach Louis van Gaal naar Manchester United voor 17,5 miljoen euro.

Blind speelt twee dagen voor de thuiswedstrijd op 25 januari van Ajax tegen Feyenoord nog tegen Cambridge United in het toernooi om de FA Cup.

In de rust

Daarom is er in het tweede eredivisie-weekend van 2015 ruimte om in de rust van De Klassieker de Ajax-supporters uit te zwaaien. Blind maakte begin dit seizoen de eerste drie competitieduels van de landskampioen nog mee, alvorens hij naar Old Trafford verkaste. In totaal speelde de Oranje-international 143 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers, waarmee hij vier titels won en één Johan Cruijff Schaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Ajax neemt tijdens de Klassieker afscheid van Blind
Sluiten