Metro en ANP
Metro en ANP Sport 14 jan 2015 / 12:35 uur

Ajax haalt doelman Onana per direct binnen

Ajax heeft zich verzekerd van de diensten van de achttienjarige doelman André Onana. De Amsterdammers bereikten onlangs al overeenstemming met zijn huidige club FC Barcelona over een overstap van de keeper komende zomer.

Onana tekende een contract voor drie jaar dat nu wordt vervangen door een verbintenis voor drieënhalf jaar, zo heeft de regerend landskampioen woensdag op het digitale huis gemeld.

Ajax speelt daarmee in op de blessures van de jeugdige doelmannen Peter Leeuwenburgh en Norbert Alblas waardoor de positie van derde doelman momenteel vacant is. Onana had bij Barcelona nog een contract tot komende zomer. Hij speelde daar vanaf 2010 in de jeugdopleiding en kwam dit seizoen uit in het elftal onder negentien jaar.

Reageer op artikel:
Ajax haalt doelman Onana per direct binnen
Sluiten