Pim Pauwels
Pim Pauwels Opvallend 9 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Nachtmerrie voor hotelgast: schrikt wakker van man die kamer binnendringt en aan zijn tenen zuigt

Letterlijk een nachtmerrie voor een nietsvermoedende zakenreiziger. Terwijl de man lag te slapen op zijn hotelkamer, drong een onbekende midden in de nacht de kamer binnen. En die had het niet op de bezittingen van de zakenreiziger gemunt, maar op zijn tenen.

Het slachtoffer had een kamer geboekt in het Hilton Hotel in de Amerikaanse stad Nashville. Toen de hotelgast ging slapen, zag de dader zijn kans schoon. ‘s Nachts drong hij de kamer van de hotelgast binnen om aan zijn voetvingers te sabbelen.

Het nogal bizarre voorval gebeurde ruim een maand geleden. Het is nu pas naar buiten gekomen, omdat de hotelgast, die wakker schrok van het gesabbel aan zijn voeten, de man heeft aangeklaagd voor aanranding. Rechtbankverslagen doen uit de doeken wat er die nacht precies zou zijn gebeurd.

Hotelgast schrikt: ‘Wie ben jij? Wat doe je hier?’

Het slachtoffer zei dat hij op 30 maart sliep in het Hilton Hotel in het centrum van Nashville, toen hij om ongeveer 5 uur ‘s ochtends wakker werd. Er bleek een onbekend iemand zijn hotelkamer te zijn binnengedrongen. En dat niet alleen: deze man botvierde zijn voetenfetisj op de hotelgast.

Die wist niet wat hij meemaakte. Geschrokken schreeuwde hij het uit. „’Wie ben jij?’, vroeg ik. ‘Waarom ben je in mijn kamer? Wat doe je hier?'”, kijkt het slachtoffer terug op het incident. „Ik kon zien dat hij een uniform droeg, hij had zijn naamplaatje om. Hij praatte tegen me, maar gaf me geen inhoudelijke antwoorden.”

Hotelmanager blijkt aan voet en tenen te zuigen

Het slachtoffer maakte een melding bij de beveiligers van het hotel, maar die namen hem niet serieus, beweert hij. Daarom belde de hotelgast de politie, die een onderzoek instelde.

De dader bleek niemand minder dan de nachtelijke hotelmanager. Deze David Patrick Neal vertelde tegen de politie dat hij inderdaad in de kamer was geweest. Hij deed dat omdat hij rook had geroken. Maar dat had hij verder tegen niemand verteld.

‘Nachtmerrie die ik steeds opnieuw beleef’

Het slachtoffer vindt dat hij seksueel is aangerand. Hij spreekt van een ‘traumatische ervaring’ en een ‘nachtmerrie die ik steeds weer opnieuw beleef’. „Ik heb problemen met slapen. Ik praat inmiddels met een therapeut. Ik voel me nog steeds niet echt veilig in mijn eigen huis.”

De man weet nog altijd niet hoe de hotelmanager zijn kamer is binnengekomen, al heeft hij wel een vermoeden. De zakenreiziger denkt dat de hotelmedewerker zijn sleutelkaart heeft gekopieerd en dus al eerder het plan had gemaakt om hem aan te randen.

Man die aan tenen zuigt heeft meer op zijn kerfstok

Ondertussen blijkt dat deze hotelmanager alles behalve een brandschoon strafblad heeft, zo schrijven Amerikaanse media. Zo is hij in de jaren 90 veroordeeld voor het doodschieten van een kamergenoot. Hij zit nog altijd vast voor het gezuig aan de tenen van de hotelgast. Binnenkort hoort hij zijn straf voor het vergrijp.

Het is niet de eerste keer dat iemand veroordeeld wordt vanwege zijn voet-fetisj. Eerder moest een man 16 weken brommen omdat hij de voeten van een vrouw stiekem had gefilmd met zijn telefoon.

Halfbroer- en zus willen trouwen, maar dat mag niet: ‘Trollen zeggen dat we zullen branden in de hel’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.