Julia Osendarp
Julia Osendarp Opvallend 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeps! Mattie en Marieke verslapen zich voor Ochtendshow Qmusic

Mattie Valk en Marieke Elsinga staan samen met hun Qmusic-crew iedere dag vroeg op voor hun ochtendshow. Deze ochtend liep dat echter net even anders. Het radio-duo deed een ludiek experiment, waardoor de vroege vogels zich versliepen.

Tussen 6.00 uur en 10.00 uur in de ochtend hoor je Mattie en Marieke bij Qmusic. Dat betekent voor het presentatie-koppel en hun mede-presentatoren Tom van de Graaf, Joe Stam en Annemarie Rozing dat de dag altijd vroeg begint. Alle Ochtendshow-makers staan tussen 4.00 en 5.00 uur op om op tijd in de studio te zijn voor het radioprogramma.

Mattie en Marieke doen experiment voor radioprogramma

Maar Mattie en Marieke vonden het tijd voor een experiment. Worden de radiomakers automatisch op tijd wakker zonder wekker? Aan de hand van hun biologische klok? De presentatoren hadden er eerder alle vertrouwen in dat ze deze actie met gemak zouden doorstaan en daagden elkaar uit om eens geen wekker te zetten.

Alle klokken van Mattie, Marieke, Annemarie, Joe en Tom werden afgeplakt en pas bij aankomst kregen zij te horen of hun biologische klok gewerkt had. Joe, Tom en Annemarie deden het bijzonder goed. Joe kwam als eerste richting het Qmusic-pand. Hij verscheen om 5.01 uur bij de studio. Evenals Tom was keurig op tijd. Anne-Marie was vijf minuutjes te laat. Maar vooral Mattie en Marieke faalden dit keer met op tijd komen.

Eindstand: de „sterren van de show” ontbraken. Mattie kwam om 6.54 uur het pand binnen wandelen. Marieke spande de kroon door om 9.19 pas in de studio aan te komen.

Samenwerking tussen Mattie Valk en Wietze de Jager

Gisteren werd ook bekend dat Mattie de strijdbijl met zijn conculega Wietze de Jager eventjes begraaft. Hij werkt namelijk samen met zijn ex-collega voor een actie van Giro555. De Jager en Valk presenteerden jarenlang samen de ochtendshow bij Qmusic. De twee zouden in 2017 als duo overstappen naar Sky Radio, maar Valk sloeg dat aanbod op het laatste moment af. Dit zonder dat De Jager hiervan wist. En dat leidde nogal tot de nodige commotie.

Kritiek op vrachtwagenchauffeuses Meiden die Rijden: ‘Doe je gordel om’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.