Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 23 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Verstekeling overleeft vlucht van Zuid-Afrika naar Nederland in wielkast vrachtvliegtuig

De Marechaussee heeft op Schiphol een verstekeling gevonden in de neuswielkast van een vrachtvliegtuig uit Zuid-Afrika. De man maakt het naar omstandigheden goed, zo stelt een woordvoerster van de Koninklijke Marechaussee.

De man werd rond 11.00 uur ontdekt op de luchthaven in Amsterdam. Waar hij aan boord is gekomen is niet duidelijk, maar de verstekeling heeft meerdere uren (mogelijk acht uur of langer) op de plek gezeten.

Verstekeling naar ziekenhuis gebracht

De brandweer heeft de verstekeling uit het toestel gehaald en toen bleek dat hij nog leefde. Hij was onderkoeld en is, nadat zijn temperatuur omhoog was gebracht, naar een ziekenhuis gebracht. Zijn leeftijd en nationaliteit zijn nog niet bekend.

Sophie Hermans voelt zich ongemakkelijk bij rol ex-lid Hofstadgroep bij VVD

Kijkers genieten van bijzondere band Fresia en Sahil in Wie Is De Mol?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verstekeling overleeft vlucht van Zuid-Afrika naar Nederland in wielkast vrachtvliegtuig
Sluiten